Søg
Søg Søg

 

Velkommen...

  

....til grundejerforeningen Skovbakkevej’s hjemmeside. Her på siden kan du finde generel information om Skovbakkevej og nyheder. Vi håber, at du finder det du søger.

Skovbakkevej er et dejligt grønt og åbent boligområde beliggende i den nord-østlige del af Viborg mellem Houlkærvej, Røddingvej og Nordre Ringvej.

Der er kort aftstand til naturskønne områder ved Nørresø, i Granadaskoven og i Nørremølle Enge. 

De første huse blev færdige i løbet af 1999 og området er fuldt bebygget. I området har der været fokus på de grønne områder og masser af luft mellem boligerne.

Denne hjemmeside har primært til formål at præsentere oplysninger omkring grundejerforeningen og lokalområdet. På den måde vil siden fungere som “opslagstavle” for grundejerforeningens medlemmer og samtidig som præsentation af området og dets beboere for andre interesserede.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte osMed venlig hilsen - klik her.

Bestyrelsen i grundejerforeningenNyheder


28.02.2020 - Indkaldelse til generalforsamling

På bestyrelsen vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling - indkaldelse mm. her   Læs mere ›

02.03.2020 - Regnskab 2019 og budget 2020.

Hermed link til det godkendte regnskab for 2019 og det forventede budget for 2020. Tryk her for budget 2020 og her for regnskab og vejfond 2019.   Læs mere ›

15.03.2020 - UDSÆTTELSE af generalforsamling

Generalforsamlingen som skulle have været afholdt den 31. marts 2020, udsættes hermed til april eller maj pga. omstændighederne med COVID-19. Når situationen tillader det, indkalder bestyrelsen...  Læs mere ›