Søg
Søg Søg

Velkommen...

 ....til grundejerforeningen Skovbakkevej’s hjemmeside -vi håber, at du finder hvad du søger.

Skovbakkevej er et dejligt grønt og åbent boligområde beliggende i den nord-østlige del af Viborg mellem Houlkærvej, Røddingvej og Nordre Ringvej.

Der er kort afstand til naturskønne områder ved Nørresø, Granadaskoven og  Nørremølle Enge. 

De første huse blev færdige i løbet af 1999 og området er nu fuldt bebygget. I området har der været fokus på det grønne rum og masser af luft mellem boligerne.

Hjemmesiden har primært til formål at præsentere oplysninger omkring grundejerforeningen og lokalområdet. På den måde vil siden fungere som “opslagstavle” for grundejerforeningens medlemmer og samtidig som præsentation af området og dets beboere for andre interesserede.

Beboerne på Skovbakkevej har oprettet en privat gruppe på Facebook "Skovbakkevej Viborg" - her kan alle på en nem måde dele oplysninger, som kan have interesse for alle eller flere - for eksempel hvis der er problemer med vand, el, internet mm. eller hvis nogen tager initiativ til en basketball kamp hvor alle kan være være med eller et fast tidspunkt på ugen hvor børnene mødes på legepladsen (bestyrelsen kan ikke kontaktes på Facebook, men via nedenstående kontakt)

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os - klik her.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen i grundejerforeningenNyheder


Referat fra Generalforsamling 2021

Referat fra Generalforsamling 2021 findes nu under mødereferater.     Læs mere ›

Forslag vedr. kontingent stigning og bevarelse af grønne arbejdsdage er vedtaget

Forslaget vedr. forhøjelse af kontingentet med 500 kr. og honorering for deltagelse i grønne arbejdsdage (med Viborg gavekort eller lignende) blev vedtaget på...  Læs mere ›

Grønne arbejdsdage 2021

Der er grønne arbejdsdage følgende datoer i 2021:   Tirsdag den 1. juni kl. 19-21  Lørdag den 26. juni kl. 9-11 Lørdag den 21. august kl. 9-11 Lørdag den...  Læs mere ›